Instal·lació de plaques fotovoltaiques i punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Dilluns, 22 de març de 2021

Actuació: Instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’escola i punt de recàrrega de vehicles elèctrics de 22 kw a l’Ajuntament.

Pressupost: 53.077,85€

Subvenció PUOSC: 50.423,96€

(Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, any 2020, Generalitat de Catalunya)

L’objectiu principal de la instal·lació de plaques fotovoltaiques projectada és la generació d’energia elèctrica provinent de fonts renovables per poder abastir part del consum de les activitats de l’edifici de l’Escola, Ajuntament i Local Social. Alhora, aquesta instal·lació pretén reduir la seva despesa de factura elèctrica i esdevenir un emplaçament més competitiu al reduir la seva dependència energètica. La instal·lació s’ha dissenyat de manera que es pugui aprofitar el màxim d’energia elèctrica generada de forma renovable.

També la instal·lació d’un punt de recàrrega semi-ràpid amb doble sortida per a vehicles elèctrics al carrer Rourets de Sta.Eulàlia de Puig-oriol. Alhora, aquesta instal·lació  pretén promoure la mobilitat elèctrica i més sostenible tant a nivell de la població del municipi com del turisme o persones que poden arribar fins el municipi. És prestar majors serveis com a municipi i per tant lluitar contra el despoblament territorial que hi ha en algunes zones rurals de Catalunya. La instal·lació s’ha dissenyat de manera que es compleixi tota la normativa existent, i es garanteix l’accés i subministrament a tota tipologia de vehicles elèctrics.

Darrera actualització: 3.05.2021 | 15:26