Comunicat de l’Ajuntament de Lluçà continua activat el Pla d’Actuació PROCICAT per prevenir el contagi del coronavirus

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 00:00

És per aquest motiu que, com a fase de prevenció davant de l’episodi de coronavirus, s’han adoptat un seguit de mesures recomanades des de la Generalitat de Catalunya i se suspenen totes les activitats i serveis que es realitzen als següents equipaments municipals, estiguin organitzades o no per l’Ajuntament mentre duri estat alarma:

-  Ajuntament de Lluçà, està tancat al públic. Us recordem que des de casa podeu realitzar tràmits telemàticament amb l’Ajuntament www.lluca.cat. Tot i així, hi ha servei d’atenció telefònica 93 855 40 62.

- Local Social de Santa Eulàlia de Puig-oriol

- Estudi de Lluçà.

- Telecentre.

De la mateixa manera, i tal com ha anunciat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, els centres escolars i educatius estan tancats, i per tant quedaran afectats els centres següents:

            - Escola Bressol Gafarronets

- Escola CEIP Gafarró

- Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL)

Des de l’Ajuntament de Lluçà es remarca que totes les mesures preses són de caire preventiu i es vol enviar un missatge de calma, tranquil·litat i corresponsabilitat a tots els veïns i veïnes. Al mateix temps, s’agraeix la comprensió i es lamenten les molèsties d’unes accions que tenen la finalitat de prevenir els contagis i la propagació del coronavirus.

També com a mesura recomanem que totes les gestions es facin telemàticament.

Paral·lelament a les mesures preventives, l’Ajuntament insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials i no es difonguin informacions falses o no contrastades.

Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar el telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada a http://canalsalut.gencat.cat, on també es proporcionen indicacions d’higiene bàsiques per prevenir la propagació del coronavirus.

En cas de necessitat i urgència podeu trucar el telèfon ajuntament 93 855 40 62 o 619871392.

Darrera actualització: 30.03.2020 | 15:13