L’Ajuntament de Lluçà activa un protocol per prevenir el contagi del coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020

L’Ajuntament de Lluçà ha constituït el comitè municipal d’emergència tal com estableix el Pla d’Actuació PROCICAT activat per Protecció Civil.

És per aquest motiu que, com a fase de prevenció davant de l’episodi de coronavirus, s’han adoptat un seguit de mesures recomanades des de la Generalitat de Catalunya i se suspenen totes les activitats i serveis que es realitzen als següents equipaments municipals, estiguin organitzades o no per l’Ajuntament durant quinze dies (fins el dijous 26 de març, inclòs):

- Ajuntament de Lluçà.

- Local Social de Santa Eulàlia de Puig-oriol

- Estudi de Lluçà.

- Telecentre.

De la mateixa manera, i tal com ha anunciat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, els centres escolars i educatius es tancaran a partir de demà,

divendres 13 de març, i per tant quedaran afectats els centres següents:

- Escola Bressol Gafarronets

- Escola CEIP Gafarró

- Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL)

Des de l’Ajuntament de Lluçà es remarca que totes les mesures preses són de caire preventiu i es vol enviar un missatge de calma, tranquil·litat i coresponsabilitat a tots els veïns i veïnes. Al mateix temps, s’agraeix la comprensió i es lamenten les molèsties d’unes accions que tenen la finalitat de prevenir els contagis i la propagació del coronavirus.

També com a mesura recomanem que totes les gestions es facin telemàticament.

Paral·lelament a les mesures preventives, l’Ajuntament insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials i no es difonguin informacions falses o no contrastades.

Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar el telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada a http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici , on també es proporcionen indicacions d’higiene bàsiques per prevenir la propagació del coronavirus.

L’Ajuntament seguirà avaluant diàriament les mesures a prendre en el període de 15 dies, un temps que a hores d’ara, i segons la Generalitat, es podria prorrogar.

 

Darrera actualització: 29.03.2020 | 21:07