Telecentre de Lluçà

Major, 63 
08514 Sta Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà) 

93 855 40 34

telecentre.llusadiba.cat

Dilluns, matí de 9,30 a 12 hores i a la tarda de 16 a 19 hores.
Dimarts i dimecres, matí de 9 a 14 hores.
Dijous, tarda de 15,30 a 19,30 hores.

El Telecentre Lluçà és un espai que forma part de la Xarxa de Telecentres de Catalunya. La seva funció consisteix en oferir accés públic a internet, acostar la població a les noves tecnologies i potenciar el Teletreball i on hi  trobareu: 

  • Connexió a internet
  • Espai de teletreball (fax, impressió, borsa de treball)
  • Cursos de formació (Certificació ACTIC)
  • Espai del món rural
  • Lloguer d'espais
  • Lloguer d'aparells
  • Assessorament 

Tot això està encarat amb uns objectius finals: intentar contribuir en el manteniment de la població al territori, modernitzar l'estructura productiva, facilitar el retorn de treballadors i professionals especialitzats, difondre les tecnologies del coneixement i de la informació i actuar com a centre tecnològic local.

Per tant el Telecentre és una eina molt útil per al desenvolupament d'un municipi com el nostre, i d'una comarca com la nostra ja que pot suposar una plataforma cap a les noves tecnologies i cap el Teletreball.

El Telecentre Lluçà és un espai que forma part de la Xarxa Punt TIC de Catalunya . Està homologat com a Centre Col·laborador ACTIC i, per tant, pots consultar informació al respecte i aconseguir el certificat a les seves instalacions.

ACTIC
Xarxa de Telecentres de Catalunya - logo
Video presentació Telecentre de Lluçà

Imatges i vídeos

foto telecentreTelecentre LluçàTelecentreTelecentre LluçàTelecentre LluçàTelecentre LluçàTelecentre LluçàTelecentre LluçaTelecentre de Lluçà
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/04/2015 15:57