Ruta per Santa Eulàlia de Puig-Oriol

Oficina d'informació Turística 
08514 Lluçà 

93 8554034

A Santa Eulàlia de Puig-oriol, ens trobem amb el nucli important a nivell de població i econòmic del municipi de Lluçà: És un poble on podem trobar punts interessants tan a dins del nucli com al seu voltant.

A dins el nucli, és interessant passejar pel Carrer Major i observar les seves cases del segle XVIII, la Plaça, al voltant de l'Església , o l'Era.

A les afores trobem el cementiri on hi ha restes de la antiga església romànica. També podem visitar l'església de Sant Cristòfol de Borrassers del segle X i espais diversos com poden ser el Serrat de la Mare de Déu on després de caminar 3 minuts podem contemplar un magnífica vista del poble. També es pot anar a l'alzina bonica , on es pot berenar o fer la migdiada a l'ombra d'una alzina preciosa ( tal com indica el seu nom ), i als Rourets , bosc situat al costat mateix del poble i on podem passejar i observar els arbres i visitar la magnífica font de la Mosquera . Sinó també podem visitar altres fonts que estan repartides per tot el terme municipal.

A part també hi ha la possibilitat de fer la Ruta de la Riera Gavarressa amb un guia que us acompanyarà.

Imatges i vídeos

Carrers Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàCal Estrada Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàCarrers Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàEl Call Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàEsglésia Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàSanta Eulàlia de Puig-oriol - Esglésies romàniques del municipi - LluçàCamí Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàCarrer i plaça Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàVista oest Santa Eulàlia de Puig-oriol - LluçàSanta Eulàlia de Puig-oriol - Lluçà
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18/03/2015 15:01