Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a l'Ajuntament de Lluçà,

Amb aquesta pàgina web volem donar resposta a les vostres demandes i necessitats, pretenem que sigui una eina per a tots els veïns i a la vegada serveixi per donar a conèixer el nostre municipi.

En aquesta pàgina hi trobareu informació actualitzada de tot allò que afecta a la vida del poble i també hi podreu realitzar alguns dels tràmits de gestió municipal a través de la seu electrònica.

Aquesta web serà l'eina principal de transparència del govern municipal on hi podreu trobar els comptes de l'Ajuntament, les retribucions del personal i dels càrrecs electes, l'ordre del dia dels plens, les actes dels plens i entre d'altres informacions que poden ser del vostre interès, l'agenda de l'alcalde i dels regidors, així com els projectes i memòries de les obres i les seves adjudicacions.

Pel que fa a la difusió del nostre municipi i el seu entorn, aquest és un canal bàsic d'informació amb el qual volem fer visibles els diferents encants que té el nostre municipi, començant pel Monestir de Santa Maria de Lluçà, el Castell de Lluçà, l'entorn natural, les seves rieres i fonts, camps, balmes i boscos, les masies, cases pairals, esglésies i tot el que amb la vostra ajuda i col·laboració anirem completant. Per això us animem a participar i esperem rebre aviat les vostres propostes i suggeriments.

Joan Carles Solé Latorre

Alcalde

 

 

Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:40
Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:40