2N CROS ESCOLAR MINI VIA CASTRUM DE SANTA EULÀLIA DE PUIG-ORIOL (LLUÇÀ)

Dimarts 24/10/2017

2N CROS ESCOLAR MINI VIA CASTRUM DE SANTA EULÀLIA DE PUIG-ORIOL (LLUÇÀ)

El Consell Comarcal d'Osona conjuntament amb l'Ajuntament de Lluçà, l'AMPA de l'Escola Gafarró i el Consorci del Lluçanès han organitzat el 2n Cros Escolar Mini Via Castrum el passat 22 d'octubre a Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà).

En total 162 atletes van prendre la sortida de les curses Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins tan masculí com femení puntuable per la lliga organitzada pel Consell Esportiu d'Osona. De les escoles del Lluçanès han participat un total de 35 nens i nenes. Per finalitzar la jornada es va realitzar una cursa per els més petits.  

En la categoria Cadet Masculí el 1r classificat va ser el Miquel Crous d'Alpens i corredor del Club Atlètic Vic, en la categoria Infantil Masculí el 1r classificat va ser Aniol Clavell Clotet de l'Institut Castell del Quer i del municipi de Sant Boi de Lluçanès , 5è classificat Joan Boatella de l'Escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra, en la categoria Infantil Femení 5a la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic), en la categoria Prebenjamí Masculí el 1r classificat va ser Aleix Tellez de l'Escola els Roures de Sant Feliu Sasserra, 3r  classificat Marc Boix i 5è Marc Cornellas de l'Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès i en categoria Prebenjamí Femení 1a la Queralt Sañas i 5a Carla Grifell de l'Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès.

 

La lliga consta de 10 proves, de les quals tres s'organitzen al Lluçanès. La propera cursa del calendari és a Calldetenes (5 de novembre) i Prats de Lluçanès (19 de novembre). La última cursa de la lliga serà el 18 de febrer a Folgueroles on es farà entrega de premis dels millors classificats de la lliga.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/08/2018 14:08